Implantologija

Zubni implantat je nadomjestak zubu izrađen od potpuno biokompatibilnog materijala – titana koji služe kao zamjena za prirodne korijenove zuba, odnosno kao nosači za krunice, mostove ili proteze. Implantat u potpunosti preuzima izgled i funkciju prirodnog zuba te sprječava propadanje preostale kosti što pomaže u očuvanju zdravih zubi.

Kandidati za dentalne implantate moraju imati zdravu oralnu sluznicu te dovoljno kosti za potporu odgovarajućih implantata. Moderna implantatološka terapija ima jako veliki stupanj uspješnosti (blizu 100%).

Da bi se utvrdilo da li ste kandidat za ugradnju implantata, potrebne su konzultacije sa stomatologom koji će provesti temeljit pregled vaših zuba i čeljusti. Pregled uključuje rentgen i 3D snimke s ciljem da se utvrdi postoji li dovoljno kosti za ugradnju implantata te da se odredi točna pozicija budućeg implantata.

Implantati nude trajno rješenje za gubitak zuba. Nakon vađenja zuba dolazi do propadanja kosti u tom području. Ugradnjom implantata zaustavlja se daljnji gubitak koštane strukture. Jednom, kad se implantati potpuno integriraju u kost, djeluju jednako kao vlastiti zubi. Zubni implantati pomažu i strukturi lica, ponajviše obrazima i ustima te su zaslužni i za mlađi izgled zbog čega samopouzdanje čovjeka nevjerojatno poraste nakon ugradnje implantata i izrade zubi.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas
+387 33 208 444
Email
ajsa.agic@yahoo.com
info@agicdental.com
https://agicdental.com/wp-content/uploads/2022/09/Agic-logo-1.png
Social Networks

Posjetite Agić ordinaciju na ovim društvenim linkovima i povežite se s nama. Pratite naše redovne novosti, ponude i druge zanimljivosti.

Copyright 2022 by Agić. All rights reserved.

Copyright 2022 by Agic. All rights reserved.