Izbjeljivanje

Šta je to
Izbjeljivanje zuba

Izbjeljivanje je kozmetsko-estetski zahvat kojim Vaši zubi mogu postati bijeliji nego što su ikad bili. Ono je najmanje invazivan, istovremeno siguran i uspješan načina za ostvarenje svjetlijeg osmijeha.

Izbjeljivanje obavljamo u jednom tretmanu, gel se nanosi na površinu zuba i ostavlja da djeluje. Cijeli tretman zajedno s čišćenjem zubnog kamenca traje oko sat i pol. Tretman je jednostavan, neinvazivan je i bezbolan. Gel za izbjeljivanje koji koristimo ne zahtjeva nikakav dodatan izvor svjetlosti, ne oštećuje zubne strukture, ne izaziva preosjetljivost zuba.

Rezultat izbjeljivanja je individualan i ovisi o nizu faktora, ali nova boja će biti minimalno 2-3 nijanse svjetlija od Vaše prirodne boje zub.

Rezultat je djelomično vidljiv odmah po završetku samog tretmana izbjeljivanja, no pravi rezultat će biti vidljiv tek za 2-3 dana. Koliko će se zadržati postignuti rezultat ovisi o Vašim životnim navikama. Zubi će brže tamniti ako ste pušač i konzumirate dnevno veće količine kave i/ili tamnih čajeva. Stoga je za očuvanje boje izuzetno važna redovna i pravilna oralna higijena te redovno čišćenje zubnog kamenca (svakih 6-12mj.)

Izbjeljivanje
Najnovijom laserskom tehnologijom

Izbjeljivanje zuba laserom spada u sam vrh suvremene stomatologije.
Potpuno je bezbolno i sigurno, te ne uzrokuje nikakva oštećenja zubne cakline.

Šta očekivati
Nakon izbjeljivanja zuba

Ukoliko je Vaše zubno tkivo na jednom ili više zuba preosjetljivo možete na dan izbjeljivanja osjetiti laganu bol na tim zubima. Ta je bol normalna i može biti prisutna isključivo na dan izbjeljivanja. Kod gela koji mi koristimo i načina na koji ga koristimo nema opasnosti od razvoja trajnije preosjetljivosti zuba. 48 sati nakon izbjeljivanja zuba preporučuje se izbjegavati pušenje i konzumaciju hrane i pića koji su izrazito tamne boje.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas
+387 33 208 444
Email
ajsa.agic@yahoo.com
info@agicdental.com
https://agicdental.com/wp-content/uploads/2022/09/Agic-logo-1.png
Social Networks

Posjetite Agić ordinaciju na ovim društvenim linkovima i povežite se s nama. Pratite naše redovne novosti, ponude i druge zanimljivosti.

Copyright 2022 by Agić. All rights reserved.

Copyright 2022 by Agic. All rights reserved.