HomeCategory

Prevencija

AllIzbjeljivanjeParadontozaPrevencijaProtetikaTretmanZdravlje

Ljuspica (veneers) na gornjoj vilici

https://agicdental.com/wp-content/uploads/2020/01/01.jpg
Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo rad na pacijentu koji nam je stigao čak iz daleke Holandije, a došao po preporuci u našu ordinaciju u želji da svoj osmijeh učini ljepšim. 🇳🇱
Pacijent je prihvatio predloženu terapiju da se uradi 10 ljuspica (veneers) u gornjoj vilici. 🦷 Prvo smo izbijelili zube kako bi dobili što ljepšu krajnju boju rada, te potom u Smile Design programu prezentovali pacijentu očekivani rezultat. Naš svakodnevni rad olakšava i Intraoralni skener, kojim smo skenirali vilicu umjesto da smo uzimali otisak, jer je puno ugodnije za pacijenta i u samoj konačnici dobili ovakav rezultat.

Zune plombe

https://agicdental.com/wp-content/uploads/2020/01/03.jpg
Jeste li zabrinuti za stanje vaših zubi? Osjećate li možda rupice ili šupljine u zubu? Bole li vas zubi prilikom četkanja? Jesu li vam zubi osjetljivi na toplo, hladno ili slatko? Ako se prepoznajete u svemu navedenom, postoji mogućnost da vaši zubi nisu u najboljem stanju te da propadaju, što zahtijeva ispunjavanje zuba namjenskim zubnim plombama.
https://agicdental.com/wp-content/uploads/2022/09/Agic-logo-1.png
Social Networks

Posjetite Agić ordinaciju na ovim društvenim linkovima i povežite se s nama. Pratite naše redovne novosti, ponude i druge zanimljivosti.

Copyright 2022 by Agić. All rights reserved.

Copyright 2022 by Agic. All rights reserved.